Neem contact met mij op

Wil je eens van gedachten wisselen over wat ik voor je organisatie kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op!

Neem contact met mij op

Wil je eens van gedachten wisselen over wat ik voor je organisatie kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op!

Contactformulier

  Meer kwalitatief verkeerEen hogere conversieEen hogere ROAS/ROI op je online marketing budgetEen hogere retentiegraad en/of CLVProfessionaliseren van het online marketing teamAnders, graag invullen bij bericht

  ONVZ8april19_011kleur

  David den Besten

  Telefoonnummer

  (+31) 0616232779

  KVK-nummer

  70659915

  Werkgebied

  Regio Amsterdam-Utrecht-Arnhem

  Mijn beste USP's 😉

  Daarom MarketingSprint - Freelance Online Marketing

  Het klinkt misschien als een gekke USP, maar veel tijd binnen digital marketing wordt besteed aan randzaken, overbodige rapportages en het gebruik van veel jargon. Ik ga liever voor een pragmatische aanpak, met het vizier op het belangrijkste doel: resultaat!

  Mede dankzij mijn Master in Marketingmanagement overzie ik het totale marketingspeelveld en de impact van bepaalde keuzes (zowel op korte als lange termijn) binnen een organisatie goed. Dit stelt mij in staat een goede balans te vinden tussen snelle sales en customer lifetime value (CLV).

  Het klantperspectief is heel vaak relevant bij het oplossen van een marketinggerelateerd vraagstuk. Alhoewel het wellicht voor de hand lijkt te liggen, valt het mij op dat de doelgroep in de praktijk regelmatig niet betrokken wordt bij het beantwoorden van deze vragen. Terwijl dit vaak wel erg goed werkt en in mijn ervaring vaak zelfs tot meer inzichten buiten de initiële onderzoeksscope leidt.

  Omdat er in het leven meer is dan (nog) meer geld verdienen, besteed ik zo’n 10% van mijn werktijd aan het op digital marketing gebied ondersteunen van een aantal non-profit organisaties (vrijwillig of tegen een sterk gereduceerd tarief). Erg leuk en inspirerend om te doen!