Opdrachtgevers en referenties

Sinds mijn afstuderen in 2010 heb ik voor vele mooie merken mogen werken, zowel aan bureau- als klantzijde. Het gaat hierbij zowel om landelijke als regionale partijen, corporate en middelgrote organisaties en enkele non-profits. Al deze merken hebben één overeenkomst: ze focusssen op B2C. Dit is dan ook mijn favoriete doelgroep :).

Een aantal opdrachtgevers, teamleden en samenwerkingspartners hebben een testimonial over het samenwerken met mij geschreven, lees ze hieronder!

Opdrachtgevers en referenties

Sinds mijn afstuderen in 2010 heb ik voor vele mooie merken mogen werken, zowel aan bureau- als klantzijde. Het gaat hierbij zowel om landelijke als regionale partijen, corporate en middelgrote organisaties en enkele non-profits. Al deze merken hebben één overeenkomst: ze focusssen op B2C. Dit is dan ook mijn favoriete doelgroep :).

Een aantal opdrachtgevers, teamleden en samenwerkingspartners hebben een testimonial over het samenwerken met mij geschreven, lees ze hieronder!

Merken waar ik voor werk of heb gewerkt

Kenmerken

Mijn ideale opdrachtgever is...

Ambitieus

Een gezonde dosis ambitie geeft een opdracht de nodige drive

Zich bewust van korte én lange termijn

De juiste balans tussen snelle sales en customer lifetime value (CLV)

Open voor nieuwe ideeën

Stilstand is achteruitgang, zeker in digital marketing

Resultaatgericht

Met focus op de juiste KPI's, kom je daar waar heen wilt

Wat anderen over mij zeggen

Testimonials (deel 1)

Nevenfuncties

SRM Opleidingen

Docent Online Marketing Trainingen

Sinds 2018 ben ik actief als docent voor SRM, een opleider op het gebied van (online) marketing & communicatie. Deze opleider richt zich uitsluitend op werkenden en daarom staan ook alleen docenten uit de praktijk voor de klas. Het is erg gaaf om je kennis met andere (leergierige) studenten te delen en lesgeven houdt je scherp!

NCOI Opleidingen

Lid Werkveldcommissie Marketing

In 2017 ben ik gevraagd plaats te nemen in de Werkveldcommissie voor de marketingopleidingen van NCOI Opleidingen. In deze commissie zitten een tiental ervaren professionals uit verschillende hoeken van het werkveld. Tijdens een paar bijeenkomsten per jaar geven we informatie over wat er in de praktijk speelt en geven we advies over hoe trends en ontwikkelingen kunnen worden toegepast in de opleidingen van NCOI.

Wat anderen over mij zeggen

Testimonials (deel 2)

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten? Samen sparren over de mogelijkheden? Ik kom graag een kopje koffie (bij voorkeur cappuccino ;-)) met je drinken! Gebruik onderstaande CTA-knop en neem contact met mij op.

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten? Samen sparren over de mogelijkheden? Ik kom graag een kopje koffie (bij voorkeur cappuccino 😉 met je drinken! Gebruik onderstaande CTA-knop en neem contact met mij op.